This is a spacer out of sight

David and Shekinah

hidden
hidden
hidden

Përshëndetje të gjithëve,

hidden
hidden

(Perkthyer nga Andri)

Ne jemi David dhe Shekinah.

Ne jemi Pelegrinë të lirisë.

Që nga viti 2005 ne kemi udhëtuar në 72 vende të botës.

Ne kemi lindurte dy në Gjermani. Me zgjedhjen tone, ne jemi pjesë e Popullit Global të Dashurisë, identitet, i cili është i pavarur nga kombësia e pasaportës.

Ne ecim me Perëndinë dhe udhezohemi prej tij ne çdo gjë që bëjmë.

Ne kemi lënë krishterimin.

Ne jetojmë mesazhin e Jezusit duke e lene jashte shoqerise se konsumit.

Ne nuk kemi një shtëpi, ose çdo lloj banimi. Ne nuk punojnë për para, ose për te mbajtur veten tonë, dhe ne nuk kemi kursime. Ne nuk jemi të shqetësuar për mbijetesën tonë , ne besojmë Perëndinë për çdo vakt, për çdo vend për të qëndruar gjatë natës, për transportin, për shëndetin dhe mbrojtjen tonë.

Ne nuk kemi pasurinë personale, përveç disa gjërave të nevojshme që përshtatet në çantat tona dhe ne kemi pasur një kitarë në shumicen më të madhe të kohës. Edhe nga gjërat e pakta që ne e mbajnë ne i dhuromjë sendet, kur Perëndia na tregon për ta bërë këtë.

Ne nuk jemi anëtarë të çdo lloji të bërë nga njerezit apo organizatë, fetare apo laike.

Ne nuk i japin trupit tonë, kohë dhe forcë për shoqërinë tregtare, e cila, për shkak të lakmisë, mizorisht shfrytëzon të varfërit dhe është duke shkatërruar tokën.

Ne jemi të mësuar të jemi të fortë, duke mos patur përputhje me shoqërinë tregtare dhe duke folur atë që ne jemi mësuar që të themi të vërtetën.

Ne përjetojmë Perëndinë në mrekullitë që ndodhin tek ne, në mënyrën se si ne të marrimi udhëzime, mirëkuptimin, mbrojtjen dhe nevojat tona të përditshme.

Ne kemi lejuar që Perëndia të bëjë nejetën tonë mesazhin e tij.

hidden